top of page
Ara

Helvia | Türkiye Distribütörü "Pulsarpro"

Güncelleme tarihi: 2 Oca 2023

Helvia - Lido : Tüm hava koşullarına uygun hoparlör serisi.



Kavurucu yaz sıcağı, sert Kuzey kışındaki buz, mevsim ortalarının bol yağmurları ve aynı zamanda acı, nem ve ultraviyole ışınları, bunların tümü, herhangi bir konuşmacıyı zorlayan koşullar ve atmosferik etkenlerdir.

Genel olarak, dış mekana monte edilen herhangi bir eleman, özellikle akustik bir hoparlör olmak üzere çok farklı ve aşırı koşullara maruz kalabilir. Akustik bir hoparlörün hava koşullarına dayanıklı olmasının yanı sıra kaliteli bir ses üretmesi gerektiğini, bu amaç için kullanılması gerektiğini vurgulamak isteriz.

Düşünürseniz, yıllar içinde şirketler, bir yandan dayanıklı, ancak diğer yandan aslına uygunluk ve akustik kalite ile eşleşmeyen ürünlerle pazarı dolduran montajcılar ve sistem entegratörleri için bu ihtiyacı karşılamaya çalıştılar.

Bunun nedeni, tesadüfen, atmosferik etkenlere karşı uygun şekilde işlenmiş sağlam bileşenleri kullanmanın ve aynı zamanda yüksek düzeyde ses performansı elde etmenin o kadar kolay olmamasıdır. Çoğu zaman "hassas" bileşenler ve teknolojiler içeren cihazlarla uğraşmamız gerektiğini ve düzgün çalışabilmeleri için elektrikle beslenmeleri gerektiğini unutmamalıyız.

LIDO by HELVIA, yalnızca Frenexport olarak bilgi birikimine ve on yıllık geçmişe sahip bir şirketin garanti edebileceği malzeme ve teknolojilerin dikkatli bir araştırmasından sonra doğdu. LIDO aslında kalite ve sağlamlığın ve performans ile güvenilirliğin mükemmel birleşimidir .


ANA ÖZELLİKLER

LIDO, diğer 0,5" frekanslar için bir tweeter ile birleştirilmiş 6,5" woofer'ı hoş, yuvarlak şekillere sahip kompakt bir kasa içine alan iki yönlü pasif tam aralıklı bir hoparlördür. Tüm hoparlör, 205 x 182 x 328 mm boyutlarında (GxDxY) yalnızca 3.475 Kg ağırlığa sahiptir.

PP'deki woofer'lar, UV ışınlarına dayanıklı PP'deki kabinler, paslanmaz çelik metal aksamlar ve alüminyum ızgara sayesinde LIDO, IP65 koruma derecesine uygunluğunu elde etti. Bu sertifika, en zorlu ortamlarda bile mutlak güvenilirliği ve dayanıklılığı garanti edebilir.



TEKNİK ÖZELLİKLER

Kurulum aşamasında son derece faydalı olabilecek LIDO'nun en önemli özelliklerinden biri farklı güç koşullarında çalışabilme imkanıdır . Güç musluğu seçici, 3 güç seçmenize ve hoparlörü 100V veya düşük empedanslı sistemlere uyarlamanıza olanak tanır. 70V güç kaynağı ile 5W - 10W - 20W (empedansa bağlı olarak) Watt cinsinden güç ifade edebilir ve 100V ile 20W - 30W - 40W üretebilir.

8 Ohm'da maksimum RMS gücü 40 Watt iken frekans tepkisi (-10dB) 65Hz-18kHz'den gelir, bu da LIDO'nun düşük frekansları bile inandırıcı ve yeterince eksiksiz bir şekilde yeniden üretmesini sağlar.

Özel 6,5" yüksek gezinim dönüştürücüler, yüksek ses basınçlarında bile yüksek ses kalitesi sağlayan net ve tanımlanmış bir sesi her zaman garanti eder.



ARMA VE MONTAJ

Kompakt boyutları ve düşük ağırlığı, rafine ve modern bir şekle sahip bu hoparlörü her ortama yerleştirmek için ideal kılar. Tasarım, renk ve titizliğin önemli rol oynadığı zarif mekanlarda bir döşeme aksesuarı olarak bile hem iç hem de dış mekanlarda sade bir şekilde yerleştirilebilir. Duvara montaj için C-braketi, montajı daha da çok yönlü ve basit hale getirmek için yatay (+55°/-55°) ve dikey (+20°/-20°) konumu ayarlamanıza olanak tanır ve ayrıca, kolay açılan uygun bir girinti ile kolaylaşır. hızlı voltaj seçimi için bir potansiyometre ve iki yüksek kaliteli konektör içerir.



NEDEN LİDO SEÇMELİSİNİZ

LIDO by HELVIA, markanın temel felsefesini tam olarak yansıtan bir üründür: güvenilirlik , kalite , pratiklik . HELVIA, her zaman en yüksek kaliteyi uygun fiyata arayan, işlevsel, tasarlanmış ve pazarın sunabileceği en iyi teknolojilerle birleştirilmiş montajcılara ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Buna ek olarak, dikkate alınması gereken bir diğer önemli husus, HELVIA'nın müşteri hizmetlerine büyük önem vermesidir., satın alma aşamasından kuruluma ve satış sonrası desteğe kadar. HELVIA hemen hemen tüm bileşenlerin üreticisi olduğundan ve üretim üzerinde tam kontrole sahip olduğundan, ister dahili ister harici olsun çevre ile mükemmel bir uyum içinde kendi özelleştirilmiş kurulumunuzu oluşturabilmeniz için özel renkler ve yüzeyler talep etmek de mümkündür.


Helvia Lido Serileri Ürünlere Göz Atın;


Helvia Türkiye Temsilcisi "Pulsarpro Ses ve Işık Teknolojileri A.Ş."

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page